Stort tack till No Common People som håller i pengarna

Det finns många att tacka för att vi sommaren 2022 klarar att återstarta Fogelstad kvinnliga medborgarskola. Tusentals ideella arbetstimmar, miljontals skänkta kronor – visst är det fantastiskt!

En av de viktiga möjliggörarna är företaget NCP, No Common People, som i princip sedan start hjälpt oss med bokföring och bokslut.

NCP är ett IT-konsultföretag i Stockholm som har funnits sedan 1986 och som tillhandahåller tjänster inom b l a IT-Management, IT-Teknik och IT-Utveckling. Här finns cirka 25 konsulter som arbetar med särskilt komplexa IT-system, som sådana hos banker och försäkringsbolag. Vd för företaget är Carl-Christian Wallin.

– No Common People lämnar ekonomiska bidrag till några utvalda organisationer och projekt som har ett viktigt syfte och som överensstämmer med vår verksamhet eller grundläggande värderingar. När vi fick höra talas om det spännande projektet på Fogelstad landade det i att vi erbjöd oss att hjälpa till med en del administration. I stället för att skicka en summa pengar ha vi kunnat hjälpa till i verksamheten på det här viset, säger han.

Att som företag gå in och stödja projekt av olika slag blir allt vanligare. 

– Det är ett sätt att visa vilka värderingar företaget står för. Att vi gör det här tillför ett värde för oss. Jag tror att just värderingar, och hur man manifesterar dem, kommer att bli allt viktigare för företag, säger Carl-Christian Wallin.

NCP:s insats har varit – och är – otroligt viktig för vår resa. Vi är mycket tacksamma för det stöd vi får. 

Vill ni veta mer om No Common People kan ni kolla in deras hemsida här:

https://www.nocommonpeople.se